Привітання

Найщиріші привітання на сторінках мого блогу!

3 апр. 2013 г.

звернення президента МБФ« Відродження Віфсаїди» Шевченко Н. Ю.



                                                                            

                         ЗВЕРНЕННЯ      
    До   Голови Верховної Ради України,
  Народного депутата Верховної Ради України
  Литвина Володимира Михайловича

         Від імені батьків українських сімей, які глибоко обурені та стурбовані внесенням на розгляд до Верховної Ради законопроекту № 2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні», висловлюю своє непокоєння з приводу прийняття і введення якого в дію означатиме встановлення диктатури сексуальних збоченців і дискримінації здорової більшості народу України.
Оскільки цей законопроект спрямований на захист інтересів сексуальних меншин – гомосексуалістів, він фактично позбавляє суспільство можливості вільно висловлювати своє відношення до відкритої пропаганди нетрадиційної орієнтації. 
16.03.2013 р. Священний Синод УПЦ звернувся до Президента, Прем’єр-міністра та Голови ВРУ з приводу неприпустимості такого закону.
28.03.2013 проти анти дискримінаційних ініціатив Уряду виступила Рада Церков України, направивши відповідні звернення Президенту, Прем’єр-міністру, Голові ВРУ та головам фракцій.
Відкрито до цього заявляє у зверненнях своє ставлення очолюваний мною  Міжнародний благодійний фонд « Відродження Віфсаїди».
Декларація «Про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств)» від 15.05.2007 р., підписана главами усіх українських конфесій, категорично проти того, щоб гомосексуальний спосіб життя й поведінка трактувалися як природні, нормальні й корисні для суспільства й особистості.
Крім того, як відомо, організації, що пропагують одностатеві відносини намагаються розповсюдити свій вплив на шкільну молодь. Різноманітні міжнародні організації постійно намагаються проводити у школах тренінги та інші подібні заходи, що містять матеріали про нетрадиційну сексуальну орієнтацією. Вказані міжнародні організації згідно законопроекту №2342 зможуть вимагати притягнення до відповідальності за дискримінацію осіб, які намагатимуться їм протидіяти із метою захисту своїх дітей.
Таким чином, збоченцям не мають право відмовити при прийомі на роботу у всі дитячі заклади України (дитячі садочки, школи, лікарні, гуртки та секції). Це являє страшну небезпеку для психічного, фізичного та духовного здоров’я дітей та молоді, адже негативні наслідки контактів сексуальних збоченців (ЛГБТ та ін..) доведені неупередженими вченими, в т. ч. американськими, та статистичними даними, згідно з якими 73% гомосексуалістів мають стосунки з хлопчиками молодше 19 років та більше 33% вчинили злочин проти дітей. Також це призведе до поширення епідемії венеричних хвороб та СНІДу, збільшення кількості самогубств серед молоді, адже гомосексуалісти є основною групою ризику захворюваності на СНІД.
         Стародавні  міста гомосексуалістів Содом і Гоморра спіткала катастрофа - гнів Божий знищив їх з усіма їх жителями. Таким чином приймаючи цей Закон ви закликаєте гнів Божий на всю Україну.
Ми, православні батьки України, закликаємо Вас відмовитися від прийняття законопроекту, не допустити прийняття цього антилюдського і антихристиянського закону. Інакше Боже відплата досягне Вас і Ваших нащадків до третього коліна ще при Вашому житті.
Зважаючи на вищевикладені аргументи, ВИМАГАЄМО:
Відхилити законопроект №2342 “Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні, як такий що грубо порушує права дитини та зневажає традиційні цінності українського народу.
З метою захисту суспільства та дітей від негативного впливу, терміново розглянути у другому  читанні законопроект № 8711. 
 Проявіть активну громадянську позицію!

З повагою,
від імені  МБФ « Відродження Віфсаїди»
президент Шевченко Н.Ю.
03.04.2013 р.

Комментариев нет:

Отправить комментарий