Привітання

Найщиріші привітання на сторінках мого блогу!

24 мар. 2020 г.

Чи можна бути щасливим?




Як навчитися жити, будучи зануреним в роботу, сім'ю, побут і при цьому не забути про себе?

На це питання немає універсальної відповіді, яка підходила би всім.  Але є методики, як можна побудувати своє ставлення з оточенням, щоб бути успішним, здоровим, повним ентузіазму і енергії не залежно від віку.

Людина відчуває себе щасливою, коли домагається своєї справжньої мети і коли ця мета живуча для нього і його оточення. Але буває, що людина втрачає свої цілі, терпить провали і перестає чогось досягати. Тоді вона стає нещасною. Цей стан відомо і з ним можна впоратися.Завдання полягає в тому, щоб прийти в такий душевний стан, коли можна дивитися в обличчя своїх проблем і вирішувати їх; покращувати реакцію; навчитися дивитися в обличчя життя і розпізнавати фактори, що впливають на життя. Тоді людина подивиться навколо і почне вирішувати свої проблеми і покращувати своє життя.

Друзі, давайте разом рухатися вперед до покращення якості свого життя і життя навколо, все просто, головне - це намір, захотіти щось міняти. Кожен день - це вибір. Завдяки тому, що йдуть біль, несвідомість і інші негативні емоції людина стає більш усвідомленою, може краще розуміти себе і оточуючих і тим самим домагатися успіху в своєму житті і так само допомагати в поліпшенні іншим.

Головною метою є поліпшення якості життя, привид до повної свободи і підвищенню особистісних здібностей.

 Завдяки процесингу людина здатна дивитися на своє існування і підвищувати свою здатність спокійно сприймати те, ким вона є і де вона знаходиться.

Ми проживаємо день за днем, сподіваючись, що станеться диво і все раптом різко зміниться!

Хочу сказати, що диво є і можна змінити якість вашого життя! Головне вірити в Бога, в наявність чудес в нашому житті і все може змінитися в одну мить!


З глибокою повагою,
Ваша Ніна Шевченко 

Комментариев нет:

Отправить комментарий