Привітання

Найщиріші привітання на сторінках мого блогу!

13 мая 2013 г.

УКВАГА: АКЦІЯ ПРОТИ ГОМОДИКТАТУРИ!


         
                                           
                                  Дорогі співвітчизники!

14 травня 2013 р.  Верховна Рада України збирається розглядати, нав’язаний нам Євросоюзом Законопроект № 2342, який не тільки легалізує гомосексуалізм  у нашій державі, але й встановлює пріоритет (диктатуру)  прав секс меншин  та є рішучим кроком до дискримінації переважної більшості населення України.
Альтернативний законопроект № 2342-1 про дискримінацію, яким буде  виключено  дискримінацію секс-меншин, народні обранці збираються  відхилити. Саме альтернативний законопроект № 2342-1 заслуговує на підтримку.
Країна стає на межу, за якою навіть зображення традиційної сім’ї «Тато, мама, я» може визнаватися адміністративним правопорушенням, що ображає почуття секс-меншин  (як це, приміром, сталося у Франції цього року). Будь який учений, який отримав наукові дані про шкоду гомосексуалізму, чи журналіст, який оприлюднив ці дані, чи священик, який цитує слова апостола Павла про гріх гомосексуалізму, – може бути звинувачений, оштрафований чи ув’язнений, як це, наприклад, робиться у Великобританії та Скандинавії.
Так само будуть заборонені публічні виступи на захист традиційної сім’ї, активісти підлягатимуть переслідуванню аж до карної відповідальності. Школярів початкових класів примусять відвідувати уроки сексуальної просвіти з демонстрацією збочених статевих актів, і батьки не зможуть протистояти вимогам Міносвіти, як це, приміром, уже відбувається в Німеччині. З дитячого садочка дітей привчатимуть «отримувати насолоду від дотику до власного тіла» (Стандарти сексуальної освіти Євросоюзу) та заохочуватимуть до «свідомого» власного вибору особистого гендеру – чи ти хлопчик, чи дівчинка, чи безстатева істота. Вулицями наших міст прямуватимуть розмальовані та крикливі паради збоченців, лементуючи на весь світ про свою особливість, тішачись із наруги над почуттями й переконаннями (заборона нав’язування гомо просвіти в навчальних закладах) !
Закликаю всіх небайдужих вийти на акцію мирної протидії вакханалії збоченців:
- Прийдіть 14 травня 2013 р. о 8-30 ранку до стін Верховної Ради України(вул. Грушевського,5)
- Віддайте свій голос в підтримку законопроекту № 8711(заборона нав’язування гомо просвіти в навчальних закладах) !
- Заявіть протест проти  ЗП № 2342, яким збираються встановити  диктатуру секс-меншин!
- нехай буде прийнятий за основу ЗП № 2342-1, яким буде  усунена  дискримінація сексменшин! 
 - Проявіть свою громадянську позицію !
Сподіваюсь на Ваше розуміння і підтримку!

З повагою, Ваша  Ніна Шевченко

Комментариев нет:

Отправить комментарий