Привітання

Найщиріші привітання на сторінках мого блогу!

3 мар. 2012 г.

У Києві 02.03.2012 р. стартував 1-й всеукраїнський з'їзд споживачів фінансових послуг


Понад 30 громадських організацій 02.03.2012 р. взяли участь у Першому всеукраїнському з'їзді споживачів фінансових послуг. Громадські діячі, представники кредитних спілок та фінустанов зібралися в Українському домі.
 Запрошені чільники профільного міністерства та Нацбанку на з'їзд так і не завітали. Натомість, прийшли сотні ошуканих вкладників. Під Українським домом вони влаштували акцію проти корупції та махінацій на ринку фінансових послуг. Протестувальники вимагали повернути їм вкладені кошти, а також притягти до відповідальності всіх, хто причетний до афер.

Богдан Цемейко, учасник акції протесту: "Якшо цього не буде зроблено, якшо ми на протязі неділі не отримаємо певних гарантій, то ми будемо йти до дипломатичних місій, які представлені в Україні, для того, щоби Європа, світ заборонив виїзд за кордон народних депутатів, які тісно пов'язані з комерційними банками, які грабують наш народ".

Віра Ващенко, учасник акції протесту: "Я продала батьківщину і вложила, повірила країні і вложила гроші, і, в конєчном ітогє, вони обікрали нас, і забрали гроші, і не отдають".

[ 5 канал, суспільство-протести, акції] 


Комментариев нет:

Отправить комментарий